Blog


Terug
8 augustus 2020 |
Bart

Laurianne, onze nieuwe collega

Per september is Laurianne onze nieuwe collega!

Even voorstellen!
 
Mijn naam is Laurianne, 24 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch.
Misschien hebben jullie mij al gezien in de praktijk, ik heb namelijk het afgelopen half jaar mijn afstudeerstage gelopen hier in de praktijk. Nu ben ik met veel plezier gestart als fysiotherapeute bij Fysiom.

Op de maandagen en woensdagen begeleid ik de hydrotherapie-groepen(zwembadgroep) op de locatie in het Sportiom. In deze groepen werken we met patiënten die bijvoorbeeld geopereerd zijn, een hersenbloeding hebben gehad, een longziekte hebben of andere aandoeningen hebben waarbij bewegen in het warme water een uitkomst is.

Naast de hydrotherapiegroepen ben ik ook werkzaam als algemeen fysiotherapeut.

Misschien zien we elkaar binnenkort in de praktijk!

Categorieën

Zoeken

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.