Blog


Terug
4 september 2020 |
Bart

Rik, nieuw in de praktijk

Rik van Waes als nieuwe aanwinst in de praktijk!

Rik van Waes is per september 2020 onze nieuwe collega, we hebben hem gevraagd om een stukje te schrijven over zichzelf zodat jullie een beeld krijgen van wie hij is en wat hij doet.

 

"Hallo mijn naam is Rik,

Vanaf afgelopen september ben ik werkzaam bij Fysiom.
Als sportfysiotherapeut richt ik mij voornamelijk op verschillende soorten sportblessures en orthopedische trajecten. 
Voordat ik bij Fysiom ben begon heb ik 7.5 jaar in Breda gewerkt. Toch ben ik niet helema

heroes den bosch

al nieuw in Den Bosch. Al ongeveer anderhalf jaar ben ik betrokken bij de basketbalclub Heroes. Ik ben daar actief als "Strength and conditioning trainer". Dit betekent dat ik de kracht en conditietrainingen v

oor het eerste team en de jeugdteams van de Heroes verzorg. Dit past erg goed bij mij omdat ik zelf ook fanatieke basketballer ben. 

Buiten het basketballen zijn er nog veel andere sporten die ik leuk vind om te doen en leuk vind om mee te werken; denk hierbij bijvoorbeeld aan hardlopen, krachttraining, hockey en voetbal. 

Als therapeut vind ik het belangrijk dat om samen met de patiënt tot de juiste oplossing te komen. Het geven van advies en informatie over de klacht is hierbij erg belangrijk. Wij werken samen op een actieve manier aan herstel omdat dit ook op de lange termijn voor blijvende veranderingen zorgt. Bewegen is altijd een onderdeel van de behandeling omdat het zoveel positiefs kan brengen!

cd179a4b-9e94-425d-b41d-13ed0ffff22e

Bewegen is vaak het beste medicijn.

Zie jullie graag in de praktijk 

Groeten, 

Rik"

 

Categorieën

Zoeken

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)