Blog

18 oktober 2023 |
Algemeen,  |
Cas

Nieuwe Fysiotherapie Locatie Geopend binnen Basic-Fit Rosmalen!

Beste leden en vrienden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een gloednieuwe fysiotherapie locatie hebben geopend binnen Basic-Fit Rosmalen aan de Groote Vlietlaan! Vanaf vandaag staan onze ervaren fysiotherapeuten klaar om je te helpen met jouw gezondheids- en bewegingsdoelen.

Wat kun je verwachten?

Deskundig Team: Binnen ons team van fysiotherapeuten zullen er zeven afwisselend van elkaar aanwezig zijn, te herkennen aan hun blauwe polo’s. Zij zullen van maandag tot en met vrijdag beschikbaar zijn om je te begeleiden bij herstel, blessurepreventie en algemeen welzijn.

Laagdrempelig: Wij zullen op de momenten dat wij tijd hebben hier en daar wel eens rustig door de zaal lopen. Ben je nu toevallig aan het sporten in de Basic-Fit en je ziet een van ons rondlopen, trek ons gerust aan de mouw. We helpen je graag wanneer we beschikbaar zijn. Voor uitgebreidere afspraken, kun je telefonisch of via onze website een afspraak inplannen.

Handige Ligging: Je kunt nu eenvoudig je sportroutine combineren met fysiotherapie door voor of na je training bij ons langs te komen.

Ruime Openingstijden: We zijn aanwezig op maandag (08;00-17;00), woensdag (13;00-17;00), en donderdag (11;30-17;00)

Wij staan klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar een gezondere en actievere levensstijl. Of je nu traint voor een doel, herstelt van een blessure of gewoon advies nodig hebt, we zijn hier om jou te helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen met jou aan je gezondheid en welzijn te werken.

Met sportieve groeten,

Team Fysiom

17 februari 2023 |
Algemeen, Kinderen,  |
Bart

Knieblessures komen veel voor in veldsporten. Rik is nauw betrokken bij de Heroes basketballers uit Den Bosch, hij vertelt je hoe hij hier over denkt.  

26 juli 2022 |
Algemeen,  |
Bart

Steunzolen volgens de VSO methode

In de praktijk zien we regelmatig klachten van de voeten en enkels. Deze blessures spelen vaak een rol bij het hardlopen en veldsporten zoals voetbal en tennis. Deze klachten zijn vaak belemmerend in de sport, het haalt het plezier uit het bewegen of beperkt de mogelijkheden om mee te doen in bijvoorbeeld een competitie.

8 maart 2022 |
Algemeen, Kinderen,  |
Bart