Fysiom Fysiotherapie Den Bosch - Deskundige behandeling

Deskundigheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben maar liefst 4 master specialisaties. Daarnaast zijn we lid van Knienetwerk Brabant, FC Kruisband en Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.

Samenwerking

Door Jarenlange ervaring in de (top)sport hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten en verenigingen opgebouwd. Hierdoor kunnen we altijd de juist zorg bieden.

Patiëntgericht

De patiënt staat bij ons centraal. Dit vinden wij als team belangrijk maar we merken ook dat het de kwaliteit van de behandeling ten goede komt. De patiënt merkt dit ook en beoordeelt ons met een rapportcijfer 8.9! (Qualiview)

Gespecialiseerde therapieën

Fysiom heeft zich in de afgelopen jaren op de markt gezet als een praktijk die gericht is op deskundigheid. Door continue scholing en opleidingen zorgen wij er voor dat ons team altijd up to date is. Op deze manier is de kwaliteit van onze praktijk en uw behandeling gewaarborgd.

Omdat we deze kennis ook graag uitdragen verzorgen wij presentaties, workshops, scholingen en bijscholingen voor o.a. trainers, coaches, verzorgers en bestuurders van (sport)verenigingen maar ook voor huisartsen en fysiotherapeuten.

 

Hieronder ziet u een lijst met verbijzonderde behandelmethodes: