Fysiom fysiotherapie Den Bosch, Locaties - Sport Medisch Centrum JBZ en Sportiom

Deskundigheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben maar liefst 4 master specialisaties. Daarnaast zijn we lid van Knienetwerk Brabant, FC Kruisband en Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.

Samenwerking

Door Jarenlange ervaring in de (top)sport hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten en verenigingen opgebouwd. Hierdoor kunnen we altijd de juist zorg bieden.

Patiëntgericht

De patiënt staat bij ons centraal. Dit vinden wij als team belangrijk maar we merken ook dat het de kwaliteit van de behandeling ten goede komt. De patiënt merkt dit ook en beoordeelt ons met een rapportcijfer 8.9! (Qualiview)

Locaties

Als praktijk zijn wij werkzaam op verschillende locaties in Den Bosch. Beide locaties beschikken over een mooie uitgebreide fitness en revalidatieruimte.

Hieronder vind je een korte beschrijving en de gegevens van deze locaties.

 


Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment.
Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

 

     
Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch
073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Sportiom Sportfondsen

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.
    …  
Locatie Sportiom
Adres:
Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch
073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)
073-646 46 70 (Fitness Club)

fysiotherapie certificaat qualiview