Cas van de Wiel

Cas van de Wiel Sportfysiotherapeut

Functie: Msc. Sportfysiotherapeut

E-mailadres: cas.v.d.wiel@jbz.nl

 

Aandachtsgebieden:

♦  Sportfysiotherapeut

♦  Sportrevalidatie

♦  Orthopedische klachten (heup, knie, enkel en wervelkolom)

♦  Sportgerelateerde klachten bij hardlopen

♦  Peesproblematiek

 


Gespecialiseerd kniefysiotherapeut van Knienetwerk Oost-Brabant.

Voorafgaand aan mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik de opleiding tot verpleegkundige succesvol afgerond. Vervolgens heb ik enkele jaren met plezier gewerkt als revalidatie-verpleegkundige in Revalidatie Centrum Blixembosch te Eindhoven. Hier raakte ik geïnteresseerd in het vak fysiotherapie en ben ik de opleiding Fysiotherapie in Eindhoven gaan volgen. Nadien heb ik de specialisatie tot Master of Science in Physical Therapy in Sports in december 2017 afgerond.

Inmiddels heb ik ruim 9 jaar werkervaring en veel ervaring opgedaan met het begeleiden van topsporters. Ik heb veel verschillende sporters gezien maar vooral veel binnen de watersportbond (vlakwater kano en slalom wildwater kano) en basketbal (New Heroes en de New Heroes basketball academy).

Zelf probeer ik buiten mijn werk om nog regelmatig te sporten. Ik loop enkele keren per week hard. Dit jaar heb ik al 2 halve marathon’s en de Roparun (hardloop evenement ten behoeve van het KWF van Parijs naar Rotterdam) succesvol gelopen. Ik tennis gemiddeld 2 maal per week en sinds kort speel ik ook padel. Tevens ben ik regelmatig in de bossen te vinden met trail running, mountain biken en in de winter in de bergen op de ski’s.

 

Locatie:
Sport Medisch Centrum JBZ

Big-nummer:
19064362904

Terug naar overzicht