Fysiom fysiotherapie Den Bosch, Maaike Rouppe van der Voort - Sportfysiotherapie, sportbegeleiding

Deskundigheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben maar liefst 4 master specialisaties. Daarnaast zijn we lid van Knienetwerk Brabant, FC Kruisband en Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.

Samenwerking

Door Jarenlange ervaring in de (top)sport hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten en verenigingen opgebouwd. Hierdoor kunnen we altijd de juist zorg bieden.

Patiëntgericht

De patiënt staat bij ons centraal. Dit vinden wij als team belangrijk maar we merken ook dat het de kwaliteit van de behandeling ten goede komt. De patiënt merkt dit ook en beoordeelt ons met een rapportcijfer 8.9! (Qualiview)

Maaike Rouppe van der Voort

Maaike Rouppe van der Voort

Functie: Msc. Sportfysiotherapeut

E-mailadres: m.rouppe.van.der.voort@jbz.nl

Aandachtsgebieden:

  • Sportfysiotherapie
  • Orthopedisch klachten bij kinderen en volwassenen
  • Knieblessures, KnieNetwerk Brabant
  • Sportrevalidatie bij kinderen/jeugd en volwassenen
  • Rugrevalidatie
  • Blessures aan de onderste extremiteit (heup, bovenbeen, knie, onderbeen en enkel)
  • Longaandoeningen
  • Kracht- en aerobe revalidatie
  • NGS Sportmassage
  • Tapen en Bandageren

Na het volgen van het CIOS ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Sport heb ik altijd erg leuk gevonden en heb vervolgens dan ook gespecialiseerd als Master sportfysiotherapeut.

Inmiddels heb ik ruim 12 jaar werkervaring, ervaring opgedaan binnen het ziekenhuis, gezondheidscentrum en de particuliere setting. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de topsport turnen (Topturnen Zuid ), acrogymnastiek, trampoline springen, kunstrijden, dansen en breedtesport rugby, voetbal en hockey. Daarnaast ben ik actief binnen het KnieNetwerk Brabant.

Mijn eigen sportverleden bestaat o.a. uit turnen (trainingsfrequentie van 7x per week, A-selectie), schoonspringen en op recreatief niveau zwemmen, hardlopen, fitness, snowboarden enz.

Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt en het team (medisch/paramedisch, coaches en niet te vergeten ouders/verzorgers/partners van de patiënt) specifiek en doelgericht te werk te gaan, samenwerken maakt je sterker

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten en hoop dat er een mooie samenwerking uit voortkomt!
We staan met een heel team voor u klaar, iedereen is van harte welkom!

 

Locatie:
Sport Medisch Centrum JBZ
Sportiom

Big-nummer:
9908578604

Terug naar overzicht