Fysiom fysiotherapie Den Bosch, Maarten Hulshof - Sportfysiotherapeut, bewegingswetenschapper

Deskundigheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben maar liefst 4 master specialisaties. Daarnaast zijn we lid van Knienetwerk Brabant, FC Kruisband en Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.

Samenwerking

Door Jarenlange ervaring in de (top)sport hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten en verenigingen opgebouwd. Hierdoor kunnen we altijd de juist zorg bieden.

Patiëntgericht

De patiënt staat bij ons centraal. Dit vinden wij als team belangrijk maar we merken ook dat het de kwaliteit van de behandeling ten goede komt. De patiënt merkt dit ook en beoordeelt ons met een rapportcijfer 8.9! (Qualiview)

Maarten Hulshof

Maarten Hulshof Sportfysiotherapie bewegingswetenschapper inspanningsfysioloog Den Bosch

Functie: Msc. Sportfysiotherapeut (NVFS), Msc. Bewegingswetenschapper, Inspanningsfysioloog

Aandachtsgebieden:

  • Topsportbegeleiding (KNGU, NOC/NSF, CTO Zuid)
  • Specialisatie liesklachten
  • Specialisatie schouderklachten, lid schoudernetwerk Zuid Oost Nederland
  • Specialisatie knieklachten, lid knienetwerk Oost-Brabant
  • Voorste kruisbandrevalidatie
  • Powerbreath training

 


Daar waar de reguliere fysiotherapeutische behandeling met name revalideert tot aan het niveau van de dagelijkse activiteiten, richt ik me vooral op het traject tot aan de volledige sporthervatting en wedstrijdbelasting. Daarbij maak ik gebruik van bewegingsanalyses die de basis vormen voor het sportspecifieke deel van de revalidatie. Hierbij staan de opbouw van specifieke kracht, snelheid en explosiviteit centraal.
Voor de behandeling en begeleiding van sporters maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring als bewegingswetenschapper en sportfysiotherapeut. Naast mijn werk op het SMC JBZ ben ik lid van het High Performance Team van het Centrum voor Topsporters en Onderwijs Zuid (CTO Zuid). Daarnaast ben ik betrokken bij de fysiotherapeutische begeleiding van de nationale selecties van de turnbond (KNGU) en verschillende individuele topsporters.

Ik ben als gespecialiseerd schouderfysiotherapeut lid van het Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.
Ik ben als gespecialiseerd kniefysiotherapeut lid van het Knienetwerk Brabant.

 

Locatie:
Sport Medisch Centrum JBZ

Big-nummer:
19055643404

Terug naar overzicht