Fysiom fysiotherapie Den Bosch, Rob Bello - Manuele therapie, Echografie, shockwave en Rugspecialist

Deskundigheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben maar liefst 4 master specialisaties. Daarnaast zijn we lid van Knienetwerk Brabant, FC Kruisband en Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.

Samenwerking

Door Jarenlange ervaring in de (top)sport hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten en verenigingen opgebouwd. Hierdoor kunnen we altijd de juist zorg bieden.

Patiëntgericht

De patiënt staat bij ons centraal. Dit vinden wij als team belangrijk maar we merken ook dat het de kwaliteit van de behandeling ten goede komt. De patiënt merkt dit ook en beoordeelt ons met een rapportcijfer 8.9! (Qualiview)

Rob Bello

Rob Bello Manueel en Fysiotherapeut

Functie: Praktijkeigenaar, Fysio- en manueeltherapeut

Aandachtsgebieden:

  • Mulligan concept en traditionele manuele therapie
  • Voetdrukmeting en loopanalyse
  • Rugblessures
  • Echografie
  • Shockwave

 


Met veel plezier werk ik als fysio- manueeltherapeut voor het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het beoordelen van een blessure middels echografie is daar onderdeel van. Bij het SMC JBZ beschikken we over een dynamisch voetdruk-analyse systeem. Hiermee kunnen we op professioneel niveau sportzolen maken, hetgeen mede bijdraagt aan het voorkomen van blessures. We proberen zoveel mogelijk evidence-based te behandelen. Dit betekent dat we zoveel mogelijk gebruik maken van wetenschappelijk bewezen effectieve behandelmethoden.

 

Locatie:
Sport Medisch Centrum JBZ
Sportiom

Big-nummer:
19033077704

Terug naar overzicht