Sanne van Engelen – Fysiom – Den Bosch

Deskundigheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben maar liefst 4 master specialisaties. Daarnaast zijn we lid van Knienetwerk Brabant, FC Kruisband en Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.

Samenwerking

Door Jarenlange ervaring in de (top)sport hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten en verenigingen opgebouwd. Hierdoor kunnen we altijd de juist zorg bieden.

Patiëntgericht

De patiënt staat bij ons centraal. Dit vinden wij als team belangrijk maar we merken ook dat het de kwaliteit van de behandeling ten goede komt. De patiënt merkt dit ook en beoordeelt ons met een rapportcijfer 8.9! (Qualiview)

Sanne van Engelen

Functie: Msc. Orofaciaal Fysiotherapeut, Fysiotherapeut

Aandachtsgebieden:

  • Orofaciale Fysiotherapie
  • Kaakklachten
  • Duizeligheidsklachten
  • Hoofdpijnklachten

Orofaciaal fysiotherapeut wordt ook wel aangeduid als de hoofd/hals- of kaakfysiotherapeut. Ik help dan ook met gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel.

Ik ben extra geschoold in tandheelkundige aspecten, specifieke zenuw-aandoeningen, kanker in het hoofd-halsgebied en specifieke stoornissen die te maken hebben met de nek.

Het samenwerken met andere disciplines is erg belangrijk in deze specialisatie, zo werk ik vaak samen met de huisarts, tandarts, orthodontist, kaakchirurg, tandartsgnatoloog, KNO-arts of een andere medisch specialist.

 

Locatie:
Sport Medisch Centrum JBZ

Terug naar overzicht