Fysiom

onze praktijk

Deskundigheid
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben meerdere fysiotherapeutische master specialisaties in huis. Daarnaast zijn we lid van Knienetwerk Brabant, FC Kruisband, Chronisch Zorgnet en Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland.

Samenwerking
Door jarenlange ervaring in de (top)sport hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten en verenigingen opgebouwd. Hierdoor kunnen we altijd de juist zorg bieden.

Patiëntgericht
De patiënt staat bij ons centraal. Dit vinden wij als team belangrijk maar we merken ook dat het de kwaliteit van de behandeling ten goede komt. De patiënt merkt dit ook en beoordeelt ons met een rapportcijfer 9.3! (Qualiview)

Missie

waar gaan we voor

Fysiom biedt specialistische fysiotherapeutische zorg op het gebied van sport, bewegen en gezondheid.
Iedere inwoner van de regio Den Bosch en daarbuiten die wil gaan sporten, bewegen of werken aan zijn gezondheid kan gebruik maken van de kennis en ervaring van Fysiom en het netwerk van Fysiom, zodat hij of zij via een persoonlijk programma kan werken aan haar of zijn doelstellingen

 

Visie

waar staan we voor

De gezondheidszorg verandert in snel tempo, waarbij er steeds meer nadruk wordt gelegd op de eigen verantwoordelijkheid die mensen hebben ten aanzien van hun gezondheid.
Fysiom wil een dynamische en veelzijdige praktijk zijn, die anticipeert op de hulpvraag van zijn patiënten. We streven ernaar om een goede gesprekspartner te zijn, zowel naar andere disciplines, als naar zorgverzekeraars en andere instellingen. Ieder persoon is uniek en zo ook zijn of haar klachten. Wij proberen samen met de patiënt de klachten op een functionele manier op te lossen.
Fysiom heeft gespecialiseerde hoog opgeleide therapeuten in dienst die beschikken over een specialistennetwerk en nauw samenwerken met de ziekenhuizen en klinieken in de omgeving.
De therapeut zal altijd bij iedere behandeling beoordelen welke technieken of strategieën het beste van toepassing zijn op de persoonlijke situatie van de patiënt.

Locaties Fysiom

Als praktijk zijn wij werkzaam op verschillende locaties in Den Bosch. Beide locaties beschikken over een mooie uitgebreide fitness en revalidatieruimte. Hieronder vind je een korte beschrijving en de gegevens van deze locaties.

SMC

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Sportiom

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.

Locatie SMC
Locatie SMC
Locatie Sportiom

Het Team

van Fysiom

Fysiom Teamfoto
" Je moet eruit halen wat erin zit "

Bart van Dinther

Msc. Kinderfysiotherapeut
" Samenwerken (multi-disciplinair / patiënt / fysiotherapeut), bewegen en een open communicatie leid tot herstel. "

Cas van de Wiel

Msc. Sportfysiotherapeut
" De oorzaak van de klacht zit niet altijd op plek waar de klacht zich uit. "

Jacqueline Boonman

Fysiotherapeut, Do. Osteopaat
" Weten waar we aan toe zijn, maakt al veel verschil. "

Jutta Prünner

Msc. Orofaciaal therapeut, vestibulair therapeut
" Samen werken naar pijnvrij bewegen. "

Laurianne Hordijk

Fysiotherapeut
" Samen sterk. "

Maaike van de Laak-Rouppe van der Voort

Msc. Sportfysiotherapeut
" Met mijn kennis en ervaring help ik je actief te werken aan het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. "

Maarten Hulshof

Msc. Sportfysiotherapeut, Bewegingswetenschapper
" Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om met jou als team samen te werken waarbij bewegen en persoonlijke doelen centraal staan. "

Mats Steenbekkers

Fysiotherapeut
" Bewegen is het beste medicijn. "

Rik van Waes

Msc. Sportfysiotherapeut
" Beter door bewegen. "

Rob Bello

Msc. Manueel therapeut
" "

Sanne van Engelen

Msc. Orofaciaal therapeut, vestibulair therapeut
" Het terugwinnen van vertrouwen is een prima pijnstiller. "

Thim van Schijndel

Msc. Manueel therapeut, Sportfysiotherapeut

Partners

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)