Revalidatie na COVID-19

Revalidatie naar aanleiding van het Coronavirus

 

Sport Medisch Centrum Den Bosch

Indien je een besmetting met het coronavirus (COVID-19) hebt doorgemaakt, kun je te maken krijgen met (forse) fysieke problemen. Denk hierbij aan longklachten of emotionele en psychische klachten. Je hebt deskundige begeleiding nodig voor het herstel. Het is van belang dat er wordt behandeld door fysiotherapeuten die ervaring hebben met patiënten met

chronische long-  en hartaandoeningen. De therapeuten bij Fysiom zijn aangesloten bij het Chronisch Zorgnet en hebben specialisaties op gebied van hart-, long- en corona-revalidatie.

 

 

hydrotherapie

Bij Fysiom werken fysiotherapeuten en een inspanningsfysioloog met ruime ervaring in de long- en hartrevalidatie. We zijn als praktijk lid van het Chronisch ZorgNet. Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van gespecialiseerde therapeuten die therapie bieden aan mensen met perifeer arterieel vaatlijden (PAV), long- en hartaandoeningen.
De principes die we gebruiken in de (top)sportrevalidatie zijn ook goed toe te passen op het hersteltraject.
Ook is er specifiek aandacht voor het herstel van uw ademhalingsspieren. We maken daarbij gebruik van een innovatieve methode die powerbreathe heet.

Chronisch ZorgNet

Op basis van een intake wordt beoordeeld welke (multi-disciplinaire) behandeling het beste aansluit op je persoonlijke doelstellingen en welke specialisten daarvoor nodig zullen zijn.
Op onze locatie op het Sportmedisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis werken wij onder één dak met sportartsen, diëtisten en psychologen. We beschikken over een ruime moderne fitnesszaal en kunnen op onze locatie in het Sportiom gebruik maken van het therapeutisch bad.

 

De behandelingen  kunnen individueel plaats vinden of in groepsverband, dit ligt aan je persoonlijke voorkeur en de mogelijkheden binnen de praktijk.
De trainingen zijn op maat gemaakt en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken, waarbij  persoonlijke doelstellingen centraal staan.

 

Bent u gebaat bij een professioneel traject om volledig te revalideren, of zijn er vragen? Neem contact met ons op via: info@fysiom.nl of bel met 073-5533553