Knie

Bij Fysiom bent u op de juiste plek voor de revalidatie van een voorste kruisband. Er zijn maar liefst 4 gespecialiseerde sport- en kniefysiotherapeuten die veel ervaring hebben met voorste kruisbandrevalidatie en (top)sportrevalidatie. Daarnaast is Maarten Hulshof al een aantal jaar lid van FC Kruisband (www.fckruisband.nl). Onze kniefysiotherapeuten werken samen met verschillende specialisten in de regio en elders in het land. Daarnaast zijn er goede faciliteiten om te revalideren zoals een moderne fitnessruimte, een grote gymzaal en sportvelden buiten. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de aanwezige topsportfaciliteiten (Team NL Zuid en Heroes Pro Basketbalteam). Tijdens het revalidatietraject worden er op vaste momenten testen afgenomen om het herstel te kunnen meten. Hierbij wordt samen gewerkt met het Innosportlab.

Fysiom is gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van knieklachten. 4 sportfysiotherapeuten zijn lid van Knienetwerk Brabant en hebben veel ervaring met knieblessures zoals:
Trauma (distorsie / contusie)

  • Bandletsels (VKB/AKB/MCL/LCL)
  • meniscusletsels
  • kraakbeenletsels
  • knie artrose
  • knie operaties
  • groeiproblematiek
  • Patellafemorale klachten
  • Runnersknee
  • Jumpersknee
fysiom Knie

Werkwijze Knie

Onze kniefysiotherapeuten werken samen met verschillende specialisten in de regio en elders in het land. Daarnaast zijn er goede faciliteiten om te revalideren zoals een moderne fitnessruimte, een grote gymzaal en sportvelden buiten. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de aanwezige topsportfaciliteiten (Team NL Zuid en Heroes Pro Basketbalteam). Tijdens het revalidatietraject worden er op vaste momenten testen afgenomen om het herstel te kunnen meten. Hierbij wordt samen gewerkt met het Innosportlab.

U kunt hiervoor een afspraak maken bij:

Maarten Hulshof

Cas van de Wiel

Thim van Schijndel

Rik van Waes

Maaike Rouppe van der Voort

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (na 17.00)

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (na 17.00)

Locatie

De Meet

Het Zuiderkruis 23A
5215 MV ‘s-Hertogenbosch

073-555 34 10 (backoffice )
06-19 63 17 70 (na 17.00)