Cas

van de Wiel

Aandachtsgebieden

  • Sportfysiotherapie
  • Heup-, knie-, enkel-, voetklachten
  • Heroes Den Bosch Basketbal
  • Basketbalacademie Heroes Den Bosch
  • Sportgerelateerde klachten bij hardlopen

Netwerk:

Knienetwerk Noord-Brabant

Samenwerken (multi-disciplinair / patiënt / fysiotherapeut), bewegen en een open communicatie leid tot herstel.

Cas van de Wiel

Visie

" Als sportfysiotherapeut ga ik uit van het natuurlijke genezingsproces van het menselijk lichaam en dat ik dat als fysiotherapeut kan begeleiden op basis van mijn visie, kennis en handelingen. Jij zelf neemt de regie in je eigen herstel. Je herstel komt voort uit je eigen motivatie met een duidelijke samenwerking met je therapeut gericht op een gezonde leefstijl die passend is bij jou. "

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.