Jacqueline

Boonman

Aandachtsgebieden

De oorzaak van de klacht zit niet altijd op plek waar de klacht zich uit.

Jacqueline  Boonman

Visie

" Als fysiotherapeute en Dry Needling specialist werk ik voornamelijk met bindweefsel-technieken. Dit betekend dat ik vooral met de handen werk en het gehele lichaam hierbij betrek. Ieder persoon is uniek en krijgt dan ook een behandeling op maat. Omdat ik op een andere manier naar klachten kijk, kan dit een perfecte aanvulling zijn op de zorg van artsen, specialisten en fysiotherapeuten. Daarom dat ik graag samen werk om tot de beste zorg voor u te komen. " Naast mijn werk als fysiotherapeute werk ik ook als Osteopaat bij Osteom, partner van Fysiom. Voor meer informatie kijk op www.osteom.nl "

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.