Maaike

van de Laak-Rouppe van der Voort

Aandachtsgebieden

  • Sportfysiotherapie

  • Topturnen Zuid dames

  • Heup-, knie-, enkel-, voetklachten

  • Longrevalidatie

  • Coronatherapeut

Netwerk:

Knienetwerk Noord-Brabant

Chronisch Zorgnet

Samen sterk.

Maaike  van de Laak-Rouppe van der Voort

Visie

" Ik ben afgestudeerd sportfysiotherapeute, aangesloten bij het KnieNetwerk Brabant, inmiddels ruim 13 jaar werkzaam, ervaring opgedaan binnen het ziekenhuis, gezondheidscentrum, binnen de particulieren setting & sportverenigingen. Als sportfysiotherapeut weet ik dan meerder schakels binnen het lichaam van belang zijn om goed te kunnen bewegen. Ik kijk dus verder dan ‘alleen’ de aangedane regio. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt en team (medisch/paramedisch, coaches en niet te vergeten ouders/verzorgers/partners van de patiënt) specifiek en doelgericht te werk te gaan, ‘samenwerken maakt je sterker’. "

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.