Mats

Steenbekkers

Aandachtsgebieden

  • Algemene fysiotherapie

  • Revalidatietraining

  • Basketbalacademie Heroes Den Bosch

  • Medisch fitness

 

‘Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om met jou als team samen te werken waarbij bewegen en persoonlijke doelen centraal staan.

Mats Steenbekkers

Visie

" Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om vanuit een visie te werken waarbij samenwerken en bewegen centraal staan. Mensen laten bewegen op een prettige manier waarbij ze zelf controle krijgen over hun eigen klachten. Essentieel om patiënten juiste handvaten en tools mee te geven waarmee ze juist buiten de fysiotherapie verder kunnen. "

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.