Sanne

van Engelen

Aandachtsgebieden

  • Orofaciale Fysiotherapie

  • Kaak- aangezichtpijn

  • Hoofdpijn

  • Nekklachten

  • Duizeligheid (BPPD)

De patiënt is meer dan zijn klacht

Sanne van Engelen

Visie

" Door eerst uitgebreid in gesprek te gaan, kom ik erachter wat zich heeft afgespeeld rondom het ontstaan van uw klachten. Bij hoofd/hals problemen spelen veel factoren een rol. Door deze factoren eerst in beeld te brengen komen we samen tot het beste resultaat. Na het onderzoek stellen we in overleg het behandelplan op om vervolgens naar het herstel toe te werken. "

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.