Thim

van Schijndel

Aandachtsgebieden

  • Sport & Manuele therapie

  • Topsport CTO / RTC

  • Nek- en rugklachten

  • Knieklachten

  • Echografie & shockwave

Netwerk:

Knienetwerk Brabant

Fysiotherapeut CTO Zuid

Het terugwinnen van vertrouwen is een prima pijnstiller

Thim  van Schijndel

Visie

" Pijn is erg vervelend, vooral als het je dagelijks functioneren in relatie tot werk of sport beïnvloedt. Door te kijken naar de oorzaak en de betekenis van jouw pijn, probeer ik je met een nuchtere blik te adviseren en begeleiden in het verminderen van je klachten. Dit is een proces van informeren, samenwerken en bewegen. Je kunt vaak meer dan je denkt! "

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.