Maarten

Hulshoff

Aandachtsgebieden

  • Sportfysiotherapie

  • Topsportbegeleiding (KNGU, NOC/NSF, CTO Zuid)

  • Schouder-, elleboog-, polsklachten

  • Knieklachten

  • Liesklachten

  • Powerbreath
  • Praktijk-manager 

     

Netwerk:

Schoudernetwerk SZON

Schouderpoli JBZ

Knienetwerk Brabant

FC Kruisband

Met mijn kennis en ervaring help ik je actief te werken aan het bereiken van je persoonlijke doelstellingen

Maarten Hulshoff

Visie

" Visie Als je weet hoe je van je blessure kan afkomen heb je er zelf weer controle over. Ik kan je daarbij helpen met een grondige analyse van het probleem. Daarna overleggen we wat voor jou de meest geschikte behandeling is om jouw doelstelling te bereiken. Indien nodig roepen we daarbij de hulp in van andere specialisten. Je kunt daarbij gebruik maken van mijn kennis en ervaring uit de (top)sportbegeleiding. "

Locatie

Sport Medisch Centrum

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-19 63 17 70 (FysioFoon SMC)

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving, het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde, osteopathie en (sport)fysiotherapie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen de sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

073-553 35 53 (receptie SMC)
06-23 56 61 39 (FysioFoon Sportiom)

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.