(Top)Sportbegeleiding

Fysiom is gekoppeld aan het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. We hebben daarom een nauwe samenwerking met de aanwezig sportartsen en orthopeden. Dit komt goed van pas bij het begeleiden van de vele (top)sporters die we zien. We kunnen op deze manier zorgen voor een snelle diagnose en de behandeling direct starten. Wij begeleiden op deze manier sporters terug naar hun passie.

Om een optimaal herstel mogelijk te maken is het fijn om ook met trainers en coaches contact te hebben. Daarom hebben we met veel verenigingen afspraken gemaakt en hebben we direct contact. Voor de sportverenigingen die we veel zien hebben we vaak een inloopspreekuur georganiseerd, zodat deze wekelijks terecht kunnen voor advies en begeleiding.

We staan altijd open om te communiceren met trainers en coaches, we zijn momenteel verbonden aan de volgende verenigingen:

Als Fysiom en het SMC JBZ zijn wij onderdeel van het Centrum voor topsport en onderwijs.

De locatie op het SMC JBZ bevindt zich in hetzelfde gebouw als de FlikFlak. Wij werken dan ook nauw samen met alle disciplines die hier worden gegeven.

Heren turnen, Dames turnen, Trampoline springen en Acrogymnastiek hebben bij ons  dagelijkse spreekuren.

De New Heroes Basketballers presteren al jaren erg goed. Wij zijn blij dat we hier aan kunnen bijdragen.

De Basketball academy van de New Heroes koestert jong talent en is één van de meest toonaangevende jeugdopleidingen in Nederland.

De Vooropleiding hedendaagse dans is een opleiding voor dansers met talent. Deze opleiding is de tussenstap tussen de reguliere dansles en de dansacademie.

Omdat dansers zeer gedreven zijn maar dansen een zeer blessuregevoelige sport is zijn wij blij dat we verbonden zijn aan deze vooropleiding.

 

De Bossche Kunstrij Vereniging is een goed presterende club die zeer veelzijdig is. Zowel op solo kunstrijden als met synchroonteams behoren ze tot de beste clubs van Nederland.

Onze dependance binnen het Sportiom bevindt zich in hetzelfde gebouw als de BKV waardoor de samenwerking optimaal is. Indien nodig zijn wij direct aanwezig en we krijgen op deze manier veel inzicht in de trainingen.